930×122 CAPRA 5

expirate

PERICOL ÎN MAGAZINE DIN ARGEȘ

Pericol în magazine din Argeș. Poliţiştii argeșeni ai Biroului de Ordine Publică au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit. Oamenii legii au făcut controale la trei societăţi comerciale cu puncte de lucru în municipiul Curtea de Argeş şi în comuna Băiculeşti.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În urma controalelor, poliţiştii au constatat că în magazinele controlate (două din Curtea de Argeș și unul din Băiculești) erau expuse la vânzare produse alimentare (de panificație și patiserie) care aveau termenul de valabilitate expirat, un adevărat pericol pentru sănătatea consumatorilor.

Reprezentanţii societăţilor controlate au fost amendați cu un total de 1.500 de lei, iar produsele comercializate ilicit – confiscate şi distruse. Poliția nu precizează numele magazinelor. (Foto Arhivă: oltenasul.ro)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90