Donaris 930 x 122

Arges

PERICOL PE DRUM! ȘOFER PENAL ÎN ARGEȘ

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna argeșeană Morărești a ajuns pe mâna polițiștilor din Drăganu, care îl acuză de nu mai puțin de trei infracțiuni.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

M.G. Ghica este cercetat penal pentru furt, conducerea sub influența băuturilor alcoolice a unei mașini și șofatul unui autovehicul pe un drum public fără a avea permis. Individul este bănuit că marți, 26 aprilie anul acesta, ar fi furat un autoturism, pe care apoi l-ar fi condus fără permis și băut.

Având în vedere gravitatea faptelor de care este acuzat, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Astăzi el urma să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru ca împotriva lui să fie decisă o măsură preventivă. (Foto Arhivă: hotnews.ro)

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90