930 x122 grota rece

europol

PERICULOȘI! CEI MAI CĂUTAȚI INFRACTORI

3 cetățeni români sunt pe lista EUROPOL a celor mai căutați (most wanted) infractori.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Valerică Mizgă

Este originar din Miercurea Ciuc și avea domiciliul în municipiul Brașov. Potrivit Poliției Române, pe 20 octombrie 2011 a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 21 de ani şi 6 luni de închisoare pentru omor, omor deosebit de grav şi tâlhărie. Judecătorii au stabilit că pe 5 martie 1997, împreună cu alţi doi bărbați, a maltratat și sugrumat un cetățean ungur, medic stomatolog, provocându-i moartea. Crima s-a produs în locuinţa stomatologului, din localitatea Kecskemet, din Ungaria.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Sebatian Decebal Cionca

Locuia în Bihor. Pe 27 martie 1998 Tribunalul Bihor l-a condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. Instanța de judecată a stabilit că pe 24 ianuarie 1997 l-a lovit în cap cu o bâtă de baseball (i-a aplicat două lovituri) pe un cetățean turc pentru a-l tâlhări. Incidentul a avut loc în Bihor, în fața blocului în care locuia cetățeanul turc. Leziunile provocate au dus ulterior la moartea acestuia.

Mukhles Omar

Este de origine sirian, dar are și cetățenie română. A fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru terorism. În perioada 23-30 iunie 2006 a planificat și a înlesnit ieșirea frauduloasă din România a fratelui său, celebrul Omar Hayssam, trimis în judecată pentru acte de terorism prin organizarea și finanțarea operațiunii de răpire în Irak a celor trei jurnaliști români.

Toți cei trei se sustrag condamnărilor. Se ascund și sunt de negăsit. Lista completă cu cei mai căutați infractori la această oră din Europa, aici: https://eumostwanted.eu/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90