New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

PERMISE AUTO FALSE ÎN ARGEȘ

Polițiștii rutieri din Curtea de Argeș au avut de rezolvat două cazuri parcă trase la indigo.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

La ore diferite doi șoferi au fost opriți în trafic pentru un control de rutină. În ambele cazuri șoferii le-au prezentat polițiștilor permise de conducere care conţineau elemente de identificare specifice celor emise de autorităţile din Italia. De fapt, permisele sunt susceptibile a fi false și în ambele situații s-a dovedit că „șoferii” nu aveau permise auto, anunță Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Coincidențele nu se opresc aici. Amândoi șoferii sunt din aceeași comună: Corbeni. Vorbim despre un bărbat, M.M.V., și de o femeie, F.G.M.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Fiecare dintre cei doi s-a ales cu dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Amintim că un caz similar s-a consumat zilele trecute, instrumentat tot de către polițiștii rutieri din Curtea de Argeș. B.D., de 21 de ani, din comuna Băiculești, șofa fără permis de conducere un autoturism înmatriculat în străinătate. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul le-a prezentat polițiștilor un permis care avea elemente de identificare specifice celor emise de autoritățile din Republica Moldova, susceptibil a fi fals. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis auto. (Foto arhivă: spynews.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90