New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

MARE MITING ÎN MIOVENI – CÂȚI OAMENI SUNT AȘTEPTAȚI LA PROTEST

După cum v-am informat, joi, 16 aprilie, de la ora 13, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Mioveni va avea loc un miting al angajaţilor de la Automobile Dacia. Salariații uzinei vor să atragă în acest fel atenţia cu privire la importanţa proiectului de construire a autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

„Mizăm pe prezenţa a peste 11.000 de oameni. Vor fi atât angajaţi de la Dacia, cât şi din alte domenii de activitate. De exemplu, sunt încântat că şi-au anunţat prezenţa alături de noi şi angajaţi din primării, care înţeleg importanţa acestui drum. Aşteptăm să ni se alăture cât mai mulți argeșeni!”, ne-a declarat Ion Iordache, vicelider al Sindicatului Automobile Dacia.

Directorul general de la Dacia, francezul Nicolas Maure, anunța înainte de Paşte că lipsa autostrăzii Pitești-Sibiu înseamnă un cost suplimentar de 30 de euro pentru fiecare maşină transportată de la uzina din Mioveni către piețele de desfacere din vestul Europei. Maure avertiza că Renault va regândi politica sa la Automobile Dacia dacă autostrada nu va fi construită până în anul 2020.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90