930 x122 grota rece

piata ceair

PIAȚA CEAIR, LUATĂ IAR LA PURICAT DE POLIȚIE

De Rusalii polițiștii de la Secția 1 au luat iar la puricat Piața Ceair, Bazarul „Gheorghe Lazăr” și străzile „Crinului”, „9 Mai”, „Sf. Vineri”, „Traian Vuia” şi „Depozitelor” din Pitești.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Un argeșean din comuna Buzoești a fost prins în timp ce încerca să vândă în Piața Ceair țigări nefiscalizate din Republica Moldova. Individul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru contrabandă, iar țigările i-au fost confiscate. De asemenea, Poliția a confiscat produse agricole în valoare totală de 7.000 de lei. Pe de altă parte, au fost confiscate obiecte de uz casnic și de menaj și articole textile comercializate fără autorizație. Vânzătorii găsiți într-o astfel de situație, care au primit și amenzi, sunt din Pitești și din comunele argeșene Cicănești și Călinești. În plus, cu aceeași ocazie, în zona centrală a Piteștiului au fost amendate, cu câte 100 de lei fiecare, 10 persoane care cerșeau.

Amintim că Poliția a organizat o acțiune similară, în aceleași zone, și la sfârșitul lui mai și începutul lunii iunie. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA