930 x122 grota rece

filme

Piese de teatru, filme și muzică. Recomandările noastre pentru weekend!

Dacă stați în Pitești și nu v-aţi făcut încă planuri pentru acest weekend, vă propunem noi câteva sugestii.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Teatrul „Alexandru Davila” a pregătit pentru dumneavoastră două spectacole. Sâmbătă, de la ora 18 – „Bărbatul sau Matriarhatul”, un spectacol de revistă în regia artistică a lui Dorin Oancea. Dacă nu veți ajunge la acest spectacol, nu-i nimic! Avem pentru dumneavoastră o altă propunere: “Deci, nu te mai plimba goală!”, o piesă de Georges Feydau, în regia lui Bogdan Cioabă şi scenografia Cristinei Ciucu. Spectacolul se va juca duminică, tot de la ora 18. Preţul unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii au reducere de 50%.

La Teatrul pentru Copii şi Tineret „Așchiuţă”, sâmbătă şi duminică, de la ora 11:30, va avea loc premiera unui spectacol cu… păpuşi vegetale. Creativitatea îşi va spune cuvântul în reinterpretarea originală a basmului “Frumoasa din pădurea adormită”. Tot la acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Așchiuţă” se va relua Târgul de jucării.

Citiți și: Pitești. Surpriză în această seară în Lunca Argeșului!

Şi cum petrecerile de Moş Nicolae se prelungesc tot weekend-ul, distracţia şi voia bună vor anima atât cluburile și pub-urile, cât şi restaurantele din oraşul nostru. Dacă doriţi să ascultaţi muzică, atunci poposiți într-un club sau pub. Acestea sunt pregătite să încingă atmosfera cu DJ şi foarte multe surprize.

De asemenea, luaţi în calcul şi premierele prezentate în sălile de cinema din oraş, acolo unde vor rula producţii precum „Homefront” sau „Oraşul fără legi”. Preţul unui bilet de intrare la cinematograf nu depăşeşte 30 de lei de persoană.

 

 

 

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90