Donaris 930 x 122

abatoare

PIEȚELE DIN ARGEȘ ÎN CARE SE VA VINDE CARNE DE MIEL. TELEFONUL CONSUMATORULUI

Piețele din Argeș în care se va vinde carne de miel. Telefonul consumatorului.

Citiți și: Tăierea porcului. O perioadă cu risc crescut de îmbolnăvire

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș anunță că în această perioadă, premergătoare Paștelui, asigură permanența cu angajați în toate piețele agroalimentare din județ.

Programul inspectorilor sanitar-veterinari în piețe este de luni până vineri între orele 8:30 și 17 și sâmbătă și duminică între 8 și 14:30.

Citiți și: Piețele din Pitești, luate la verificat de către polițiști

„Sesizări se pot face permanent la numărul de telefon 0248.21.11.99”, informează DSVSA Argeș.  

În Argeș există 7 abatoare autorizate pentru tăierea mieilor și a iezilor, acolo unde proprietarii de animale pot aflui animalele. Programul de sacrificare și contravaloarea prestării serviciilor vor fi stabilite prin negociere directă între proprietarii animalelor și administratorii unităților de tăiere.

Carnea de miel va fi comercializată în următoarele piețe autorizate sanitar-veterinar, potrivit DSVSA: Ceair și Smârdan (Pitești), Piața Jurământului (Câmpulung Muscel), Piața Centrală (Curtea de Argeș) și Dacia (Mioveni). Carne de miel veți putea cumpăra și din magazine.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441