NOR CURIER 930X122

abatoare

PIEȚELE DIN ARGEȘ ÎN CARE SE VA VINDE CARNE DE MIEL. TELEFONUL CONSUMATORULUI

Piețele din Argeș în care se va vinde carne de miel. Telefonul consumatorului.

Citiți și: Anunț important privind sărbătorile pascale!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș anunță că în această perioadă, premergătoare Paștelui, asigură permanența cu angajați în toate piețele agroalimentare din județ.

Programul inspectorilor sanitar-veterinari în piețe este de luni până vineri între orele 8:30 și 17 și sâmbătă și duminică între 8 și 14:30.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

„Sesizări se pot face permanent la numărul de telefon 0248.21.11.99”, informează DSVSA Argeș.  

În Argeș există 7 abatoare autorizate pentru tăierea mieilor și a iezilor, acolo unde proprietarii de animale pot aflui animalele. Programul de sacrificare și contravaloarea prestării serviciilor vor fi stabilite prin negociere directă între proprietarii animalelor și administratorii unităților de tăiere.

Carnea de miel va fi comercializată în următoarele piețe autorizate sanitar-veterinar, potrivit DSVSA: Ceair și Smârdan (Pitești), Piața Jurământului (Câmpulung Muscel), Piața Centrală (Curtea de Argeș) și Dacia (Mioveni). Carne de miel veți putea cumpăra și din magazine.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3