New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PILOT DE PLANOR, DAT DISPĂRUT ȘI CĂUTAT ÎN ARGEȘ

Un pilot de planor este dat dispărut și căutat la această oră în județul Argeș, în zona Valea Cheii.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Comunicarea cu pilotul, care a decolat de pe aerodromul Ghimbav din județul Brașov, ar fi fost pierdută încă de ieri după-amiază și, cel mai probabil, planorul s-a prăbușit.

Potrivit unor martori oculari, incidentul ar fi avut loc în zona de munte a Argeșului, la granița cu județul Brașov. Este zona în care chiar la această oră și începând dis-de-dimineață oameni ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, de la Salvamont, Jandarmeria montană, militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte din Câmpulung Muscel și angajați silvici fac operațiuni de căutare. La căutări sunt folosite și elicoptere și avioane de mici dimensiuni ale ministerelor apărării și de interne, potrivit Digi 24.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Conform Ministerului Afacerilor Interne, pilotul are 56 de ani și o mare experiență și efectua un zbor particular în zona Postăvarul. (Foto Arhivă: Agerpres)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90