Donaris 930 x 122

facebook

PITEȘTEAN ACUZAT CĂ RACOLA MINORE PE FACEBOOK

În scurt timp, un bărbat în vârstă de 45 de ani ar urma să fie reținut pentru 24 de ore de Poliția Pitești. El este audiat acum de polițiști.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Bărbatul este acuzat de Poliție că ar fi încercat să racoleze două minore pe rețeaua de socializare Facebook. Atât bărbatul, cât și minorele, care sunt surori, domiciliază în Pitești. Șocantă în contextul dat este și vârsta pe care ar avea-o una dintre fete: doar 12 ani. Cea care ar fi anunțat Poliția este mama fetelor. Ea ar fi dat de urma dialogurilor pe Facebook dintre bărbat și cele două fetițe ale sale. Ulterior, îndrumată de polițiști, mama ar fi dialogat ea pe Facebook în numele fetelor, bărbatul fiind convins că discută tot cu minorele.

Astfel ar fi fost prins bărbatul, bănuit de polițiști că ar fi vrut să racoleze fetele pentru ca mai apoi să se vadă cu ele și să întrețină raporturile sexuale cu acestea. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90