EcoMoto 930×122

mandat

catuse_arestat

PITEȘTEAN CONDAMNAT PENTRU OMOR CALIFICAT, SĂLTAT DE „MASCAȚI”

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Argeș au avut serios de lucru. Două cazuri de punere în executare a unor mandate de arestare au fost instrumentate în cursul zilei de ieri, ambele rezolvate cu succes.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Un prim caz a vizat un piteștean în vârstă de 29 de ani care, potrivit Poliției Argeș, se sustrăgea de la executarea unei pedepse. Nu orice pedeapsă. Tânărul are o condamnare de 15 ani de închisoare pentru omor calificat. În baza unui document emis de Tribunalul Argeș, polițiștii de la Investigații Criminale, sprijiniţi de grupa Serviciului de Acţiuni Speciale („mascații”), au dat de urma fugarului și l-au reținut. Condamnatul a fost transportat apoi la penitenciarul Colibași.

Al doilea caz l-a avut ca subiect pe un bărbat de 37 de ani din comuna Priboieni, condamnat la 4 ani de închisoare pentru infracțiuni asimilate corupției. El a fost, deocamdată, încarcerat în arestul din Pitești al Poliției Argeş.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90