EcoMoto 930×122

artificii

PITEȘTEAN REVOLTAT: “E BĂTAIE DE JOC!

Pe adresa redacției noastre am primit astăzi o sesizare. Un cetățean ne scrie revoltat, reclamând un foc de artificii care s-ar fi organizat noaptea trecută în Pitești (al cărui zgomot l-a deranjat), o firmă de termopane și Poliția.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

“Azi-noapte, între orele 00:30 și 00:40, pe strada Depozitelor, în apropierea barajului Bascov, niște inși cu tupeu au tras cu artificii. Întrebare: cine a dat autorizație pentru o asemenea oră și în imediata apropiere a două linii aeriene de înaltă tensiune (110 kw), de se zguduiau clădirile până pe strada Dobrogeanu???

Nu e prima dată când se întâmplă acest lucru! Autoritățile, Poliția ce fac? Dorm? Sau sunt prieteni cu indivizii de la această firmă de termopane „renumită”? E bătaie de joc!”, ne scrie indignat cetățeanul. (Foto Arhivă: bzi.ro)

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3