EcoMoto 930×122

alexandra ioana ondrea

PITEȘTEANCĂ MEDALIATĂ LA OLIMPIADA DE ENGLEZĂ

Piteșteancă medaliată la Olimpiada de engleză. O elevă de la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești a obținut locul III și medalia de bronz la Olimpiada Națională de limba engleză.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

Este vorba de Alexandra Ioana Ondrea, care a câștigat premiul la clasa a X-a.

Alți patru elevi din județul Argeș au obținut mențiune specială: Horia Nicolae Nicolaescu (clasa a IX-a, Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești), Teodora Elena Dinescu (clasa a X-a, Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești), Miruna Elena Banu (clasa a XI-a, Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești) și Andrada Elena Preda (clasa a XII-a, Liceul Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni).

Citiți și: Noutate de ultim moment la Colegiul ,,Zinca Golescu”! De ce au parte copiii care învață acolo

Ediția 2017 a Olimpiadei Naționale de limba engleză s-a desfășurat recent în Pitești. Probele de concurs au avut loc la Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu”.

Au participat 319 elevi, 44 de profesori însoţitori şi 36 de profesori care au făcut parte din comisia centrală, potrivit Inspectoratului Școlar Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90