New Profesional Consult 930 x 122

accidentul

PITEȘTENI ÎNȘELAȚI PRIN METODA „ACCIDENTUL”

Mai multe telefoane mobile, cartele SIM şi laptop-uri au fost ridicate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti în urma unor percheziţii domiciliare la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda „Accidentul”. Un bărbat a fost reţinut.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Ieri poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti în colaborare cu polițiștii gălățeni au făcut 4 percheziţii domiciliare în județul Galaţi la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016 S.M., de 34 de ani, din comuna Piscu, judeţul Galaţi, şi V.C.A., de 30 de ani, din municipiul Galaţi, în complicitate cu P.Ş, de 28 de ani, încarcerat într-un penitenciar, ar fi înşelat 6 persoane din Pitești prin metoda „Accidentul”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Prejudiciul total creat se ridică la 33.200 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 9 telefoane mobile, 7 cartele SIM, 2 laptop-uri şi alte bunuri, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie. V.C.A. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3