Donaris 930 x 122

evaziune

PITEȘTENI REȚINUȚI DE POLIȚIE. ACUZAȚII GRAVE

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat activitățile de urmărire penală într-un dosar complex și au reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță doi piteșteni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, cei doi sunt bănuiți de evaziune fiscală în formă continuată și de spălare de bani.

În urma anchetei, s-a stabilit că, în perioada 1 iulie – 21 septembrie 2009, Răzvan Șerbănoiu (în vârstă de 47 de ani) și Radu Silviu Tonhoiu (de 59 de ani) ar fi evidențiat cheltuieli care nu ar fi avut la bază operațiuni reale în actele contabile ale unei societăți comerciale de transport de marfă. Ar fi vorba despre fosta firmă de transport Trans Pit.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Amintim că în același dosar penal, pe 15 ianuarie 2018, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță un alt piteștean, Teodor Sfetcu, în vârstă de 48 de ani.

Prejudiciul adus statului, prin neplata impozitului pe profit și a TVA-ului, ar depăși 103.000 de lei, conform Biroului de Presă al Poliției Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3