New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PITEȘTI: EXERCIȚII DEMONSTRATIVE ȘI DEFILARE CU JANDARMI

Pe 3 aprilie 2016 se vor împlini 166 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, document care marchează întemeierea Jandarmeriei Române.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În acest context jubiliar, jandarmii argeşeni au pregătit un program special.

Astfel, vineri, 1 aprilie, de la ora 10:45, în Piața „Vasile Milea” din Pitești jandarmii vor prezenta exerciţii demonstrative specifice detaşamentului mobil de intervenţie (modul de acţiune al jandarmilor în diferite situaţii tactice). De asemenea, publicul va putea asista la exerciţii de disciplinare şi de intervenţie prezentate de jandarmii-conductori şi câinii de serviciu.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De asemenea, va fi expusă tehnica de luptă, de intervenţie şi auto specifică detaşamentului mobil şi Jandarmeriei montane.

În plus, jandarmii specializaţi în prevenirea şi combaterea faptelor antisociale vor purta discuţii cu cei interesaţi despre modalităţile concrete de acţiune în domeniul antiinfracţional, iar cadrele serviciului resurse umane vor oferi explicaţii referitoare la oferta educaţională a Jandarmeriei Române, respectiv condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a fi admişi în instituţiile de învăţământ.

Toate aceste activităţi vor culmina cu defilarea unui detaşament constituit din 70 de jandarmi şi tehnică auto pe traseul Piaţa Primăriei – Cercul Militar – Piaţa „Vasile Milea”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90