NOR CURIER 930X122

Arges

PITEȘTI: FEMEIE SALVATĂ DIN RÂUL ARGEȘ

În urmă cu puțin timp un echipaj cu o autospecială și barca pneumatică și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit pentru salvarea unei femei din apa râului Argeș, în aval de Podul Viilor.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Femeia a fost văzută de un martor de pe terasa complexului comercial Pitești Mall, în zona Bazinului Olimpic. Martorul a sunat la numărul telefonic de urgență 112 și a anunțat autoritățile. La fața locului echipajul de pompieri a lansat imediat barca și s-a deplasat către victimă, care se afla în mijlocul râului și încerca să se mențină la suprafață. Pompierii au scos femeia din apă, iar o ambulanță a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență, cu hipotermie. La această oră nu există informații despre împrejurările în care femeia, în vârstă de circa 50 de ani, a ajuns în apă și dacă a fost vorba de un accident sau de o tentativă de sinucidere.

Un incident similar a avut loc pe 6 aprilie anul acesta. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/motorul-barcii-de-la-isu-arges-s-a-oprit-in-rau-video-si-foto/.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

UPDATE: Ar fi fost vorba despre o tentativă de sinucidere. Femeia, Luminița C., are 54 de ani. Motivul gestului extrem încă nu e cunoscut.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90