930 x122 grota rece

contrafăcute

PITEȘTI: HAINE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE DE FIRMĂ CONTRAFĂCUTE (VIDEO)

Bunuri în valoare de aproximativ 50.000 de lei au fost indisponibilizate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş în urma unor acţiuni desfăşurate în Piteşti pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor economice.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În perioada 25 – 27 februarie poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice și colegii lor din Poliţia Municipiului Piteşti au acţionat, în baza unui plan la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea pirateriei şi a comercializării de produse contrafăcute.

Acțiunile au avut loc în Piaţa Ceair, în Târgul Săptămânal, în complexul comercial Pitești Mall şi la sediile altor societăţi.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma verificărilor făcute, poliţiştii au constatat 9 infracţiuni de punere în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare şi au dat 9 amenzi, în valoare totală de 18.300 de lei.

De asemenea, poliţiştii au indisponibilizat 264 de obiecte vestimentare şi de încălţăminte, în valoare de aproape 45.000 de lei, care purtau însemnele unor mărci şi care erau susceptibile a fi contrafăcute.

Despre controlul din Pitești Mall, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-magazin-din-pitesti-mall-vindea-haine-de-firma-contrafacute/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3