New Profesional Consult 930 x 122

auto

PITEȘTI: HOȚI DE MAȘINI, PRINȘI DE POLIȚIE

Hoți de mașini, prinși de Poliție. Trei indivizi sunt anchetați de polițiștii argeșeni de la Serviciul de Investigații Criminale sub acuzațiile de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Doi minori din Pitești, fiecare în vârstă de 17 ani, și un tânăr de 18 ani din orașul argeșean Costești sunt audiați pentru că ar fi furat nu mai puțin de șase autoturisme Dacia. Furturile ar fi fost comise în diferite zone din Pitești (5 dintre autoturisme) și în Costești (1 autoturism) în perioada 8-30 septembrie 2016. Cei trei ar fi furat mașinile pentru a se plimba cu ele. Ulterior plimbărilor pe șosele, autoturismele erau abandonate. Cu una dintre mașinile furate suspecții ar fi fost implicați într-un accident, soldat cu avarierea autoturismului.

Tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. (Foto Arhivă: Facebook)

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3