EcoMoto 930×122

articole vestimentare

PITEȘTI: MARFĂ CONTRAFĂCUTĂ LA VÂNZARE. DOSARE PENALE

Pitești: Marfă contrafăcută la vânzare. Dosare penale.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș și colegii lor din structurile de ordine publică din Poliția Municipiului Pitești au acționat ieri, 6 septembrie 2018, în Pitești pentru prevenirea și combaterea infracționalității specifice în domeniul comercializării produselor contrafăcute.

Au fost controlate 12 societăți comerciale care au ca obiect de activitate vânzarea de articole vestimentare.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

La patru dintre societățile controlate, din piața Ceair și din bazarul „Gheorghe Lazăr”, au fost găsite și ridicate pentru confiscare 460 de articole vestimentare și 62 de perechi de pantofi sport care purtau însemne specifice ale unor mărci înregistrate, dar care erau susceptibile a fi contrafăcute, ne informează Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

În toate cele patru cazuri au fost înregistrate dosare penale, conform Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș nu precizează numele celor patru societăți comerciale.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3