930 x122 grota rece

bratianu

PITEȘTI, ORAȘ „BETON”: BORDURI ȘI PAVELE ÎN PARCUL DE LA „BRĂTIANU”

Micul parc de peste drum de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Piteşti va avea o altă înfăţişare, anunţă conducerea Primăriei.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Lucrările de reconfigurare sunt în plină desfășurare. Intervievat de ePitești, viceprimarul Laurenţiu Zidaru informează că aleile parcului vor fi refăcute. Deja au fost montate borduri noi şi în curând vor fi puse şi nelipsitele pavele, „obsesia” de ani de zile a administrației Pendiuc-Ionică. De asemenea, potrivit viceprimarului, vor fi montate bănci şi sisteme noi de iluminat public.

Spaţiul verde din parc a fost aproape ras de pe suprafaţa pământului pentru a permite derularea investiţiei, investiție finanţată din bani de la bugetul local. Ca și în cazul măcelului provocat de așa-zisa regenerare urbană, cu sute de arbori tăiați, Primăria dă și în acest caz asigurări că spaţiul verde va fi refăcut şi că vor fi plantaţi şi arbori ornamentali.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Din cauza lucrărilor traficul rutier pe strada Armand Călinescu în faţa Colegiului „Brătianu” se desfăşoară cu dificultate, utilajele folosind şi partea carosabilă. Conform viceprimarului Laurențiu Zidaru, investiția va fi finalizată în două sau cel mult trei săptămâni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3