EcoMoto 930×122

apa canal

PITEȘTI: SOCIETATEA APĂ CANAL ANGAJEAZĂ

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer la Direcţia Implementare Proiecte.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Atribuţiile postului constau în desfăşurarea activităţilor necesare pentru implementarea programelor de investiţii finanţate din fonduri europene: monitorizarea/sprijinirea activităţilor de proiectare de lucrări/execuţie de lucrări/servicii având ca obiective extinderea/modernizarea/reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare.

Condiţiile de participare la concurs sunt următoarele:

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

-absolvent al unei facultăţi tehnice;

-experienţă în verificarea/derularea/implementarea proiectelor/lucrărilor finanțate din fonduri europene având ca obiective extinderea/modernizarea/reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare (de exemplu: conducte de aducţiune, staţii de tratare/clorare, rezervoare, staţii de pompare, reţele de distribuţie, reţele de canalizare, staţii de pompare de ape uzate, staţii de epurare);

-bună cunoaştere şi experienţă în utilizarea Microsoft Office şi a programelor tip AutoCAD;

-cunoscător al limbii engleze;

-disciplinat, capabil să-şi stabilească singur obiective intermediare şi să urmărească îndeplinirea lor corectă şi la termen;

-rezistenţă la stres.

Concursul se va face pe bază de interviu, care va include şi întrebări cu aspecte practice.

Cei interesați pot depune un cazier judiciar în original, un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate, actului de studii, carnetului de muncă şi/sau adeverinţelor de vechime în muncă (după caz) la ghişeul unic al societăţii (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A) până pe 30 decembrie 2019 inclusiv, ora 16.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0248.217.399 (în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90