EcoMoto 930×122

penal

PITEȘTI: ȘOFER ÎNCARCERAT!

În noaptea de duminică spre luni, 24 spre 25 aprilie, în jurul orei 2:45, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Pitești polițiștii Secției 2 au oprit în trafic un șofer.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Potrivit Biroului de Presă al Poliției argeșene, șoferul, un piteștean în vârstă de 33 de ani, „emana halenă alcoolică”. Conform sursei citate, acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală, i-au reţinut permisul de conducere şi i-au eliberat dovadă fără drept de circulaţie.

După câteva ore, precizează Biroul de Presă, poliţiştii l-au prins din nou în trafic, la volanul aceluiași autoturism, conducând dinspre bulevardul Nicolae Bălcescu spre bulevardul 1 Decembrie 1918. „Acesta a refuzat din nou testarea cu aparatul etilotest şi prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, anunță sursa citată.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

I s-a făcut un nou dosar penal (pentru refuzul de prelevare de probe biologice și conducerea unei mașini fără permis auto). În plus, de această dată bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în arestul din Pitești al Poliției Argeş. (Foto Arhivă: crimetime.ro).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3