Donaris 930 x 122

Pitesti

PRIMĂRIA, SOLICITATĂ SĂ INTRODUCĂ TROLEIBUZE ÎN PITEȘTI

Mai mulţi cetăţeni au reclamat la Primăria Piteşti faptul că în orele de vârf traficul rutier se desfăşoară cu greutate pe axul principal din cartierul Trivale, propunând realizarea unui sens giratoriu. De asemenea, sunt cetăţeni care solicită să se facă studii pentru implementarea altor mijloace de transport în Piteşti, pe axul central, cum ar fi troleibuzele.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

„Propunerea privind amenajarea unui sens giratoriu nu este viabilă, întrucât configuraţia terenului nu o permite. În prezent se lucrează la proiectul fluidizării traficului în zona cartierului Trivale, în vederea realizării a două benzi de circulaţie pe sens, probabil şi cu un semafor, proiect care va duce la decongestionarea circulaţiei.

În ceea ce priveşte introducerea de troleibuze pentru călători pe axul central al oraşului, s-au realizat analize şi toate studiile au fost negative, pentru că profilul transversal al căii de comunicaţie existente nu permite realizarea acestui tip de mijloc de transport.”, se arată într-un răspuns al municipalității Piteşti formulat pe site-ul www.domnuleprimar.ro. (Foto: forumoltcit.ro)

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90