New Profesional Consult 930 x 122

Arges

POLIȚIA, ÎN ALERTĂ! CANNABIS VÂNDUT ÎN ARGEȘ!

Peste 6 kilograme de cannabis au fost ridicate de la locuințele mai multor persoane din județul Vâlcea.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Poliţiştii B.C.C.O. Piteşti-S.C.C.O. Vâlcea și procurorii D.I.I.C.O.T. Vâlcea, cu sprijinul poliţiştilor argeșeni și vâlceni, au făcut cinci percheziţii în Vâlcea, acțiunea vizând destructurarea unei grupări specializată în trafic de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul acestui an patru persoane ar fi cultivat plante de cannabis, pe care le-ar fi comercializat în județele Vâlcea și Argeş şi în Bucureşti. Pe parcursul cercetărilor au fost găsite şi ridicate de la cei în cauză peste 6 kilograme de tulpini, muguri și ramuri de cannabis.

Procurorii D.I.I.C.O.T. Vâlcea au luat măsura reţinerii faţă de cele patru persoane, iar Tribunalul Vâlcea a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3