930X122 MAIA

agent

POLIȚIA ARGEȘ, ANUNȚ IMPORTANT

Poliția anunță o nouă prelungire de termen.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Astfel, a fost prelungit termenul până la care candidații înscriși pentru ocuparea din sursă externă a posturilor scoase la concurs de Poliție pot completa dosarele de recrutare cu toate documentele necesare, informează Poliția Argeș. Noul termen anunțat astăzi de Poliție este 22 aprilie 2016 inclusiv.

Amintim că inițial termenul fusese prelungit de la 15 la 22 aprilie inclusiv doar pentru completarea dosarelor cu fișa medicală tip.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Testarea psihologică a candidaților va începe pe 18 aprilie 2016, urmând să fie organizată pe centre zonale. În Argeș va avea loc în incinta Rectoratului Universității Pitești, în corpul I, la etajul 2, la bibliotecă (strada Târgul din Vale, nr. 1).

Amintim că 651 de persoane s-au înscris la concursul organizat de Poliția Argeș pentru ocuparea din sursă externă, adică din afara instituției, a 14 posturi de agent de ordine publică în mediul rural.

Argeșul se află pe locul 3 pe țară din punct de vedere al concurenței (46,5 candidați pentru un post!). Pe primul loc este județul Gorj (cu 64,2 candidați pentru un post), iar pe locul doi, Doljul (cu 55,7 candidați pentru un post). Conform Poliției Române, pentru toate cele 1.853 de posturi scoase la concurs în întreaga țară s-au înscris peste 26.000 de candidați.

Cele 14 posturi din Argeș sunt la polițiile comunale din Mărăcineni, Popeşti, Ciomăgeşti, Dobreşti, Cuca, Bârla, Stolnici, Cocu, Uda, Vedea, Berevoeşti, Godeni, Ciofrângeni și Băiculeşti.

În plus în Argeș a fost scos la concurs și un post care va fi ocupat prin reîncadrare, adică de o persoană care a mai lucrat ca agent de poliție. Postul este tot la țară, în comuna Sălătrucu. Pentru ocuparea acestui post s-au înscris 6 persoane.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3