Donaris 930 x 122

politia

POLIȚIA ARGEȘ, MESAJ DE ULTIMĂ ORĂ

Poliția Argeș, mesaj de ultimă oră. În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, polițiștii argeșeni vor acționa cu efective suplimentare, anunță Poliția județeană.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit sursei citate, este vorba despre un număr de 200 de polițiști din structurile de ordine publică și poliție rutieră, care, cu sprijinul colegilor lor din alte structuri, vor fi prezenți zilnic pe teren.

Pentru perioada de Anul Nou (ultimele zile din 2017, Revelion și primele zile din 2018) polițiștii argeşeni vă recomandă:

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

-Adoptaţi o conduită preventivă ca șofer, pentru a călători în siguranţă în condițiile de trafic aglomerat în deplasările pentru cumpărături de sărbători sau către locurile de vacanță.

-Interesaţi-vă despre condiţiile meteo-rutiere existente pe traseul pe care urmează să îl parcurgeţi și luați în considerare posibilitatea ca la întoarcerea din vacanță, intervalul orar sau starea părții carosabile să impună obligația montării de anvelope de iarnă.

Înainte de începerea deplasării, verificați starea sistemului de degivrare. Păstraţi o distanţă mai mare în mers faţă de celelalte autovehicule şi evitaţi acţionarea bruscă a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului.

-În spații aglomerate (magazine, piețe) evitați înghesuiala, acordați o atenție sporită bunurilor personale și supravegheați-vă în permanență copiii, în situația în care aceștia vă însoțesc.

-Acordați o atenție sporită în folosirea artificiilor și a petardelor, pentru a nu vă pune în pericol și pentru a nu pune în pericol alte persoane și pentru a nu distruge sau degrada diverse bunuri.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3