NOR CURIER 930X122

isu argeș

POLIȚIA ARGEȘEANĂ DĂ LOVITURA ÎN MATERIE DE COMUNICARE

Poliția Argeș are de astăzi un nou purtător de cuvânt: subcomisarul Mădălina Epure.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Cu atât mai mult cu cât survine într-o perioadă în care imaginea Poliției Române este praf și pulbere după cazul „Caracal”, numirea Mădălinei Epure reprezintă un câștig pentru instituție.

O recomandă nu doar experiența sa de 12 ani în Ministerul Afacerilor Interne în domeniul comunicării și relațiilor publice. Experiență au mulți, puțini au pricepere. Da, Mădălina Epure este o profesionistă în meseria ei, omul potrivit la locul potrivit. Fără excepție, toți jurnaliștii care au cunoscut-o până acum ca purtător de cuvânt al ISU Argeș spun același lucru. Este o unanimitate pe care o constat și o salut cu bucurie.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Ca jurnaliști de presă online, presă pe care o facem sub stresul timpului și care are nevoie de informații transmise cu rapiditate și exactitate, Mădălina Epure a fost/este pentru noi colaboratorul perfect. Așa o simțim, ca pe un colaborator în încercarea noastră de zi cu zi de a-i informa pe oameni.

Nu știu care este motivul plecării sale de la ISU. Indiferent de motiv, pentru ISU Argeș este o pierdere. La fel cum „transferul” ei este un câștig pentru Poliția Județeană, instituție care mai are de lucru la capitolul comunicare.

P.S.: ISU este instituția publică din Argeș care are „la firul ierbii” (relația profesională purtător de cuvânt/jurnalist) cea mai bună comunicare cu presa. Sper că așa va rămâne.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90