Donaris 930 x 122

politia rutiera

Poliția cumpără 10.000 de telefoane pentru agenți în valoare de 8 milioane de euro

Poliția Română a inițiat o licitație pentru achiziționarea unui număr de 10.000 de dispozitive mobile (tablete) care vor permite agenților din teren să acceseze online bazele de date ale instituției.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Contractul a fost estimat la 38,75 milioane de lei, fără TVA.

Dispozitivele mobile vor fi livrate în termen de 18 luni de la data semnării contractului. Contractul este parte a proiectului ”Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație”, finanțat din fonduri europene.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

„Obiectivele specifice ale proiectului se referă, în principal, la dotarea unităților de poliție rutieră cu autospeciale și cu echipament hardware/aplicații software adecvate, precum și la îmbunătățirea proceselor decizionale în domeniul managementului erijării eficiente a resurselor financiare, logistice și umane, în vederea creșterii prezenței în trafic a forțelor de poliție rutieră precum și a mobilității acesteia.

De asemenea, acest proiect își propune îmbunătățirea activităților de supraveghere și control al traficului rutier, de prevenire și combatere a infracțiunilor la codul rutier”, se arată în fișa de prezentare a proiectului.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    18 luni pentru livrare? Las la o parte ca vor fi deja depasite cand vor ajunge in posesia agentilor de politie, dar poate cineva sa-mi explice de ce nu se poate mai repede?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90