930×122 POSADA 5

politia rutiera

Poliția cumpără 10.000 de telefoane pentru agenți în valoare de 8 milioane de euro

Poliția Română a inițiat o licitație pentru achiziționarea unui număr de 10.000 de dispozitive mobile (tablete) care vor permite agenților din teren să acceseze online bazele de date ale instituției.

Citiți și: Incredibil! O vacă a oprit circulația pe Autostrada Pitești – București !

Contractul a fost estimat la 38,75 milioane de lei, fără TVA.

Dispozitivele mobile vor fi livrate în termen de 18 luni de la data semnării contractului. Contractul este parte a proiectului ”Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație”, finanțat din fonduri europene.

Citiți și: Sistem nou de monitorizare a traficului rutier!

„Obiectivele specifice ale proiectului se referă, în principal, la dotarea unităților de poliție rutieră cu autospeciale și cu echipament hardware/aplicații software adecvate, precum și la îmbunătățirea proceselor decizionale în domeniul managementului erijării eficiente a resurselor financiare, logistice și umane, în vederea creșterii prezenței în trafic a forțelor de poliție rutieră precum și a mobilității acesteia.

De asemenea, acest proiect își propune îmbunătățirea activităților de supraveghere și control al traficului rutier, de prevenire și combatere a infracțiunilor la codul rutier”, se arată în fișa de prezentare a proiectului.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    18 luni pentru livrare? Las la o parte ca vor fi deja depasite cand vor ajunge in posesia agentilor de politie, dar poate cineva sa-mi explice de ce nu se poate mai repede?

New Profesional Consult 570×90