930×122 CAPRA 5

benzinarie

Poliția, detalii de ultima oră cu privire la bătaia în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu!

Poliția, detalii de ultima oră cu privire la bătaia în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu!

Citiți și: Scene ireale! A alimentat elicopterul la o benzinărie din Curtea de Argeș!

Poliția Argeș a extins urmărirea penală în cazul scandalului din benzinăria din Pitești în care a fost implicat și controversatul manelist Dani Mocanu. Mai jos, imaginile video incredibile din timpul scandalului:

Acum este cercetată și infracțiunea de tentativă de omor.

Citiți și: Se scumpesc carburanții de la 1 ianuarie! Cât vor scoate românii din buzunare

Ieri, Poliția Argeș a furnizat pentru ePitești.ro noi amănunte legate de incident. Detalii, AICI

”În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, transmite Poliția Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Ionescu spune:

    Să se ducă în India sau Pakistan. Acolo au cu cine se bate, sunt vreo 2-3 miliarde…

  • Marcel spune:

    Sa putrezeascain puscarie,neadaptatii dreaq

  • Denea spune:

    Rusine politia Arges. De ce nu il bagati ma la puscarie pe Danii Mocanu? Politia din Jud Arges este corupta. Rusine politia . Demisia din politie. Danii Mocanu trebuia sa putrezeasca de mult in puscarie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90