Donaris 930 x 122

andreea mădălina pavel

POLIȚIA, ÎN ALERTĂ! ARGEȘEANCĂ DATĂ DISPĂRUTĂ

Pe 30.03.2016 Andreea Mădălina Pavel, în vârstă de 27 de ani, din oraşul argeșean Topoloveni, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit acasă, anunță Poliția Argeș.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Semnalmente: 1,70 m, circa 45-50 de kg, ochi căprui, faţă ovală, urechi, nas, buze normale, păr blond lung.

Vestimentaţie probabilă: pantalon trening de culoare gri, geacă din material textil de culoare roşu, încălţăminte sport de culoare argintiu.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Semne particulare: la încheietura mâinii stângi are un tatuaj cu un înscris, în zona pieptului – partea stângă are un tatuaj cu inscripţia “Cristiana”, iar pe spate are un tatuaj cu o floare. De asemenea, în momentul dispariţiei purta cercei cu tortiţe dreptunghiulare.”, informează Poliția Județeană.

Persoanele care pot oferi informaţii despre tânăra dată dispărută sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3