NOR CURIER 930X122

ambulanța neagră

POLIȚIA: OAMENI BUNI, AMBULANȚA NEAGRĂ NU EXISTĂ!

Poliția: Oameni buni, ambulanța neagră nu există! Periodic, la fel ca și în aceste zile, în spațiul public revine mitul ambulanței negre cu care s-ar răpi copii pentru organe. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și Poliția Română demontează ferm acest mit.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

“Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate… Este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.

MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele. ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.

Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații, care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o.

Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false! Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său.”, transmite Poliția Română.

“Facem un apel ferm către toți cei care primesc astfel de mesaje: NU LE POPULARIZAȚI ȘI NU LE REDISTRIBUIȚI! Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată.

Oameni buni, AMBULANȚA NEAGRĂ NU EXISTĂ!”, precizează și Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90