New Profesional Consult 930 x 122

coruptie

POLIŢIST ARGEŞEAN ANCHETAT

Poliţist argeşean anchetat. Un poliţist argeşean este anchetat de Serviciul Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție (DGA). Acuzaţiile care i se aduc agentului de poliţie din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş: favorizarea făptuitorului și divulgarea de informații secrete de serviciu sau nepublice.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Argeș au pus în executare un mandat de aducere privind un agent de poliție din IPJ Argeș, acesta având calitatea de suspect într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru comiterea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Polițistul a fost condus la sediul unității de Parchet menționate în vederea continuării cercetărilor.”, transmite Serviciul Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

„În fapt, pe data de 15.02.2017 agentul de poliție i-a comunicat unei persoane cercetate într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești faptul că într-o notă a IPJ Argeș se menționează că este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, șantaj ș.a.”, explică sursa citată, care nu precizează numele poliţistului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90