Donaris 930 x 122

coruptie

POLIŢIST ARGEŞEAN ANCHETAT

Poliţist argeşean anchetat. Un poliţist argeşean este anchetat de Serviciul Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție (DGA). Acuzaţiile care i se aduc agentului de poliţie din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş: favorizarea făptuitorului și divulgarea de informații secrete de serviciu sau nepublice.

Citiți și: IMPACT VIOLENT. ACCIDENT MORTAL

„Lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Argeș au pus în executare un mandat de aducere privind un agent de poliție din IPJ Argeș, acesta având calitatea de suspect într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru comiterea infracțiunilor de favorizare a făptuitorului și divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Polițistul a fost condus la sediul unității de Parchet menționate în vederea continuării cercetărilor.”, transmite Serviciul Județean Anticorupție Argeș al Direcției Generale Anticorupție.

Citiți și: POLIȚIA, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

„În fapt, pe data de 15.02.2017 agentul de poliție i-a comunicat unei persoane cercetate într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești faptul că într-o notă a IPJ Argeș se menționează că este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, șantaj ș.a.”, explică sursa citată, care nu precizează numele poliţistului.

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066