NOR CURIER 930X122

perchezitii

mascati_descindere

POLIȚIȘTI DIN ARGEȘ, LA PERCHEZIȚIILE CARE SE FAC LA SILE CĂMĂTARU

Polițiști din Argeș participă la perchezițiile domiciliare care au loc la această oră la Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, și la alte persoane bănuite de proxenetism. Alături de colegii lor de la Direcția Investigații Criminale a Inspectoratului General al Poliției Române, de la Polițiile București, Ilfov, Călărași, Dâmboviţa, Prahova, Sibiu, Timiş, Olt, Giurgiu și de la Direcţia de Combatere a Crimei Organizate, Direcţia Transporturi și Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, polițiștii argeșeni fac 24 de percheziții la domiciliile suspecților. Este vorba de peste 300 de polițiști.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Perchezițiile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti și vizează probarea eventualei activităţi infracţionale a membrilor unui grup specializat în proxenetism, a unor angajaţi din cazinouri şi, respectiv, din saloane de masaj din Capitală. În perioada martie-noiembrie anul curent poliţiştii au documentat activitatea membrilor grupului infracţional, stabilind că aceștia ar fi racolat clienţi, în special străini, prezentându-le mai multe persoane de sex feminin dispuse să întreţină acte sexuale contra cost în zona unor cazinouri şi hoteluri de lux. Ar fi vorba de zeci de prostituate. În cauză, pe un alt palier, există și suspiciuni de cămătărie. Vor fi puse în aplicare 120 de mandate de aducere.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R., al S.R.I. și D.I.P.I.. (Foto: Arhivă)

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90