New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIȘTI ÎNJURAȚI ÎNTR-UN CLUB DIN PITEȘTI

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 februarie, polițiști de la Secția 1 și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș au descins în patru localuri din Pitești: clubul Epique, barul Cuba, night-clubul Pussycat și restaurantul Haiducul.

Citiți și: Spargere la sediul Poliției. Hoții au plecat cu 20.000 de lei

Polițiștii au dat amenzi în Epique și Cuba.

În clubul Epique, din incinta Pitești Mall, amenzile au fost pentru barmanii care le-ar fi servit unor minori băuturi alcoolice, pentru minorii respectivi, pentru agenții de pază care nu ar fi purtat uniformă specifică și pentru un client care ar fi făcut scandal (care le-ar fi adresat cuvinte jignitoare reprezentanților autorităților și care ar fi făcut gesturi obscene la adresa acestora). Clientul a primit o amendă de 300 de lei. În barul Cuba amenzile au fost pentru barmanii care le-ar fi dat unor minori să consume băuturi alcoolice și pentru minorii care ar fi consumat alcool, 8 la număr.

Citiți și: Sărăcia vine cu trenul în Pitești. Zeci de cerșetori, prinși la gară de polițiști

Razia s-a soldat în total cu 15 amenzi, însumând 1.900 de lei.

Pe de altă parte, ISU și ITM nu au comunicat că ar fi găsit probleme. Detalii despre controlul în clubul Epique, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/club-de-fite-din-pitesti-calcat-de-politisti/.

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3