New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

POLIȚIȘTI ÎNJURAȚI ÎNTR-UN CLUB DIN PITEȘTI

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 27 spre 28 februarie, polițiști de la Secția 1 și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Argeș au descins în patru localuri din Pitești: clubul Epique, barul Cuba, night-clubul Pussycat și restaurantul Haiducul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Polițiștii au dat amenzi în Epique și Cuba.

În clubul Epique, din incinta Pitești Mall, amenzile au fost pentru barmanii care le-ar fi servit unor minori băuturi alcoolice, pentru minorii respectivi, pentru agenții de pază care nu ar fi purtat uniformă specifică și pentru un client care ar fi făcut scandal (care le-ar fi adresat cuvinte jignitoare reprezentanților autorităților și care ar fi făcut gesturi obscene la adresa acestora). Clientul a primit o amendă de 300 de lei. În barul Cuba amenzile au fost pentru barmanii care le-ar fi dat unor minori să consume băuturi alcoolice și pentru minorii care ar fi consumat alcool, 8 la număr.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Razia s-a soldat în total cu 15 amenzi, însumând 1.900 de lei.

Pe de altă parte, ISU și ITM nu au comunicat că ar fi găsit probleme. Detalii despre controlul în clubul Epique, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/club-de-fite-din-pitesti-calcat-de-politisti/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90