NOR CURIER 930X122

Pitesti

POLIȚIȘTII, ACȚIUNE ÎN GARA PITEȘTI

Poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, de la Serviciul Rutier Argeş şi Serviciul Poliţie Transporturi Piteşti au continuat activităţile preventive în perioada sezonului estival pentru siguranţa cetăţenilor.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Astfel, peste 100 de elevi şi cadre didactice care se află în tabăra de la Nucşoara au primit informaţii utile din partea polițiștilor de la Prevenirea Criminalității și a polițiștilor rutieri cu privire la delincvenţa juvenilă, siguranţa pe drumurile publice şi siguranța în general în timpul vacanţei de vară.

De asemenea, poliţiştii de la Prevenirea Criminalității și ai Serviciului Poliţie Transporturi Piteşti au derulat printre călătorii prezenţi în Gara de Sud a municipiului o acțiune de prevenire a furturilor.

Citiți și: Șoferi, atenție mare! Se întâmplă azi în trafic, pe mai multe drumuri

Totodată, au fost organizate și întâlniri cu persoane vârstnice din Federaţia Asociaţiilor de Pensionari. Oamenii legii au oferit informații referitoare la măsurile pe care pensionarii le pot lua pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt, înşelăciune sau tâlhărie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90