New Profesional Consult 930 x 122

alcool sanitar

POLIȚIȘTII ARGEȘENI AU CONFISCAT 600 DE LITRI DE AȘA-ZIS ALCOOL SANITAR

O cantitate de aproape 600 de litri de substanță lichidă, pretinsă a fi alcool sanitar, a fost retrasă de la comercializare, astăzi, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș.

Citiți și: Poliția rutieră va verifica și asta!

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au depistat, astăzi, un bărbat de 27 de ani, din comuna Bradu care oferea spre vânzare aproximativ 1.200 de sticle ce conțineau o substanță lichidă, pretinsă a fi alcool sanitar, fără a deține documente de proveniență.

„Din verificări s-a stabilit că producătorul înscris pe etichetă nu există, polițiștii luând măsura confiscării pentru întreaga cantitate.

Citiți și: Este legal ca poliția să te înregistreze cu radarul de pe contrasens?

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de falsificare sau substituirea de alimente ori alte produse.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, precizează IPJ Argeș.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90