EcoMoto 930×122

studentă dispărută

Polițiștii au abandonat căutările în cazul studentei dispărute! ”Nu există nicio pistă”

Polițiștii au abandonat căutările în cazul studentei date dispărute în Sibiu, notează Oradesibiu.ro.

Citiți și: Studentă dispărută fără urmă! Polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii și cheile în pădure!

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Poliție Județean declară că nu există nicio pistă nouă care să ducă la găsirea fetei, iar alte căutări nu sunt planificate.

Angelika Maurer, în vârstă de 25 de ani, a fost dată dispărută pe 8 februarie 2023, atunci când a părăsit de bună voie căminul unde locuia. Tânăra era studentă la Departamentul de Teologie Protestantă din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

După ce a fost dată dispărută, polițiștii i-au găsit telefonul, ochelarii, portofelul și cheile în pădurea Dumbrava.

Ulterior, au urmat ample căutări organizate de autorități și voluntari (Subiectul pe larg, AICI: Dispariție stranie! O studentă e de negăsit de o lună. Căutări cu sute de voluntari, drone, câini de urmă), însă fără niciun rezultat.

Misterul dispariției se adâncește și mai mult deoarece nu există indicii cu privire la motivul dispariției sale. Conform sursei citate, studenții și profesorii nu știau foarte multe despre tânără.

Aceștia o descriu ca fiind o persoană retrasă, care rareori își părăsea propria cameră. Unii dintre colegii tinerei nici măsar nu știau de existența ei până să fie dată dispărută.

Din cauza acestui comportament, nu există multe informații despre viața personală sau motivele care ar fi putut-o determina să dispară fără a lăsa nicio urmă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3