Donaris 930 x 122

logan

POLIȚIȘTII LUI BADEA ATACĂ FRONTAL MAFIA TRANSPORTURILOR. PRIMA VICTIMĂ: UN PENSIONAR CU LOGAN

În loc să-și crească nepoții, un pensionar de 70 de ani din Corbi făcea taximetrie pirat. A fost prins vineri de polițiștii din Albeștii de Argeș pe DN 73C, în Valea Iașului, și sancționat.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Pentru că transporta contra cost persoane cu un autoturism Logan deși nu avea autorizație taxi, pensionarul a primit o amendă de 1.000 de lei.

De asemenea, polițiștii i-au reținut pentru o perioadă de șase luni certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului.

Citiți și: Ultima oră: Decizie pentru şeful Poliţiei Argeş, comisar Marian Badea

Știm că unii cititori îi vor lua apărarea „bietului bunic”. Făcea și el un ban cinstit, vor zice. Și vor mai zice: ce ți-e și cu Poliția asta, pedepsește un amărât de pensionar, dar nu vede mafia din maxi-taxi!

Ban cinstit nu e, că ce făcea pensionarul este ilegal și nedrept față de taximetriștii care practică meseria legal și care plătesc impozite. Dar, da, și am scris-o de nenumărate ori, Poliția e vitează cu taximetriștii pirat, și foarte bine că este, dar cu nenorociții din mizerabilul transport maxi-taxi din Argeș e pui de găină. Oare de ce, comandante Marian Badea? Între paranteze fie spus, înainte de a fi numit șef al Poliției Argeș, Badea a fost director adjunct la Direcția Rutieră a Poliției Române.

P.S.: Titlul articolului este, evident, ironic. 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441