NOR CURIER 930X122

logan

POLIȚIȘTII LUI BADEA ATACĂ FRONTAL MAFIA TRANSPORTURILOR. PRIMA VICTIMĂ: UN PENSIONAR CU LOGAN

În loc să-și crească nepoții, un pensionar de 70 de ani din Corbi făcea taximetrie pirat. A fost prins vineri de polițiștii din Albeștii de Argeș pe DN 73C, în Valea Iașului, și sancționat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Pentru că transporta contra cost persoane cu un autoturism Logan deși nu avea autorizație taxi, pensionarul a primit o amendă de 1.000 de lei.

De asemenea, polițiștii i-au reținut pentru o perioadă de șase luni certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Știm că unii cititori îi vor lua apărarea „bietului bunic”. Făcea și el un ban cinstit, vor zice. Și vor mai zice: ce ți-e și cu Poliția asta, pedepsește un amărât de pensionar, dar nu vede mafia din maxi-taxi!

Ban cinstit nu e, că ce făcea pensionarul este ilegal și nedrept față de taximetriștii care practică meseria legal și care plătesc impozite. Dar, da, și am scris-o de nenumărate ori, Poliția e vitează cu taximetriștii pirat, și foarte bine că este, dar cu nenorociții din mizerabilul transport maxi-taxi din Argeș e pui de găină. Oare de ce, comandante Marian Badea? Între paranteze fie spus, înainte de a fi numit șef al Poliției Argeș, Badea a fost director adjunct la Direcția Rutieră a Poliției Române.

P.S.: Titlul articolului este, evident, ironic. 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90