930×122 CAPRA 5

cristian cioaca

politia

POLIȚISTUL CIOACĂ REVINE LA SERVICIU!

Cristian Cioacă se va întoarce la serviciu. Măsura suspendării din funcție a acestuia încetează odată cu punerea sa în libertate sub control judiciar. Cioacă va reveni în Poliția Pitești, unde se va ocupa de probleme administrative și fără drept de a purta armă.

Citiți și: Orice viață contează! Cum au salvat polițiștii o barză rănită

„În conformitate cu prevederile articolului 65 din legea nr. 360 din 2002 privind statutul poliţistului, ofiţerul de poliţie va fi pus la dispoziţia Inspectoratului de Poliție al județului Argeş, urmând a desfăşura activităţi administrative. Precizăm faptul că acesta nu va avea drept de port armament. De asemenea, nu va efectua activităţi de poliţie judiciară sau de relaţii cu publicul”, se precizează într-un comunicat de presă transmis astăzi de Poliția Română.

Aseară Cristian Cioacă a fost eliberat sub control judiciar de la Penitenciarul Colibași din Mioveni, în urma unei decizii a Curții de Apel prin care a fost revocată măsura arestului preventiv. Procesul în care polițistul este acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, și de profanare de morminte va continua. Următorul termen în proces este 6 martie. Amintim că prima instanță de judecată a hotărât să-l condamne la 22 de ani de închisoare.

Citiți și: Ce face Cioaca după ce a ieșit din închisoare. Nu se aștepta nimeni

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90