930 x122 grota rece

isu argeș

POMPIER ARGEȘEAN, MEDALIAT CU AUR

Pompier argeșean, medaliat cu aur. Plutonierul major Vlad Oprescu a câștigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală, competiție organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia s-a desfăşurat în perioada 16-18 aprilie 2019 în localitatea Buziaș, din județul Timiș, și a reunit reprezentanți ai Jandarmeriei, Poliției, Poliției de Frontieră și Inspectoratelor pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Pompierul argeșean a intrat în concurs la categoria +100 de kg și a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Salvatorul este încadrat la ISU Argeș din anul 2007, la Secția de Pompieri Costești, iar vocația pentru această meserie și-a descoperit-o în perioada stagiului militar efectuat într-o unitate de pompieri.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

S-a remarcat în activitatea profesională prin numeroasele intervenții la care a participat, lucrând atât pe autospecialele cu apă și spumă, cât și pe ambulanțele SMURD, ca paramedic.

Dintre celelalte rezultate sportive obținute de acesta amintim:

– locul I la Campionatul Național de Judo al MAI, în 2013;

– locul III la Campionatul European de Unifight, în 2016;

– locul I la Campionatul de Unifight al MAI, în 2016, 2017 și 2018;

– locul III la Campionatul Național de Atletism al IGSU, la aruncarea greutății, în 2018.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90