Donaris 930 x 122

accident

POMPIERI SALVATORI ÎN DRUMUL SPRE SERVICIU

„În dimineață zile de ieri, doi pompieri ai Secției de Pompieri Costești, în drumul lor spre serviciu, au fost martorii unui accident rutier petrecut pe raza orașului Costești, care, din fericire, nu a fost o tragedie (AICI, amănunte despre accident).

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Băieții noștri au observat un comportament ciudat al șoferului din față, dar până să ajungă la el acesta a ieșit cu mașina în afara părții carosabile. Ulterior s-a depistat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fără teamă, împinși de instinctul de salvator, au oprit și au preluat câte o victimă, șoferul și o femeie (pasageră), pe care au scos-o din autoturism și căreia i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral acut și a fost transportată la spital.

Le mulțumim pentru spiritul civic de care au dat dovadă!”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. 

Cei doi sunt plutonierul major Eugen Budișteanu (paramedic) și plutonierul adjutant Dumitru Cârstoiu (pompier).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3