Donaris 930 x 122

accident

POMPIERUL ZILEI. SALVATOR PENTRU DOUĂ VICTIME ÎNCARCERATE

Pompierul zilei. Salvator pentru două victime încarcerate. Pompierul argeșean Adrian Stoenescu, pompier care este şi paramedic, a intervenit voluntar azi dimineață la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, între localităţile Dragomireşti şi Rudeni, din judeţul Ilfov.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, lângă Kaufland!

Subofițerul se afla în misiune, în trafic, și se deplasa cu o ambulanță SMURD la un service autorizat pentru remedierea unor defecțiuni apărute la sistemul acustic, fiind martor la accident.

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au rămas blocate.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Împreună cu șoferul autoutilitarei, salvatorul argeșean a intervenit și a extras în siguranță victimele, acordându-le primul ajutor până la sosirea echipajelor ISU București-Ilfov.

Plutonierul major Adrian Stoenescu este comandant de echipaj la Detașamentul de Pompieri Mioveni și face parte din familia pompierilor argeșeni din anul 2006.

„Nu este pentru prima dată când personalul unității noastre dă dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, atât în timpul liber, cât și la serviciu.

Comanda Inspectoratului îi transmite felicitări colegului nostru și speră ca gestul său să fie un exemplu de urmat pentru semenii noștri”, ne comunică Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Felicitări, domnule, felicitări și respect!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3