EcoMoto 930×122

alegeri

PONTA, ÎN PITEȘTI: „MIERCURI VA FI NUMIT PREFECTUL.” CITEȘTE CE SPUNE PREMIERUL ȘI DESPRE DATA ALEGERILOR PENTRU CJ ARGEȘ!

Victor Ponta susține la această oră o conferință de presă în sala de ședințe a Consiliului Județean Argeș, din Pitești.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

Întrebat de jurnaliști, prim-ministrul a anunțat că viitorul prefect de Argeș va fi numit de Guvern în ședința sa de miercuri, 26 martie.

În ceea ce privește data alegerilor anticipate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș premierul a declarat că va discuta la Ministerul de Interne care sunt procedurile de urmat în acest caz. Un caz aparte având în vedere că postul a rămas vacant ca urmare a problemei juridice în care a fost găsit Constantin Nicolescu. Premierul a precizat că, în funcție de ce anume prevăd procedurile, anticipatele pot avea loc fie pe 25 mai, în aceeași zi cu europarlamentarele, fie „la toamnă.”

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Motociclist implicat

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3