NOR CURIER 930X122

Arges

PORȚI DESCHISE LA ISU ARGEȘ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a sărbătorit în această săptămână Ziua Protecţiei Civile din România prin organizarea unor activităţi festive, cultural-educative şi sportive.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Astfel, în perioada 22-26 februarie filiala Argeș a Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România a desfăşurat cu cadrele unităţii activităţi sportive. Sub genericul „Cupa Protecţie Civile”, pompierii militari s-au întrecut la table, darts şi tenis de masă.

De asemenea, pe 24 februarie la Muzeul Judeţean Argeş a avut loc inaugurarea expoziţiei temporare cu tema „Protecţia Civilă în slujba cetăţenilor”.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

În plus, pe 25 februarie la Centrul Cultural Piteşti a fost organizată masa rotundă cu tema „Protecţia Civilă la ceas aniversar”, la care au participat elevi, cadre didactice şi cadre militare în activitate şi în rezervă.

Programul a culminat astăzi, la sediul din Pitești al ISU Argeș, cu alte acțiuni, printre care s-au numărat înaintarea în grad a unor cadre militare înainte de expirarea stagiului minim, prezentarea tehnicii şi mijloacelor de intervenţie specifice şi exerciţii demonstrative, sub genericul “Ziua Porţilor Deschise”, porți deschise pentru toată lumea. Cei mai încântați au fost, cum altfel?, copiii.

La evenimentul de astăzi au participat și prefectul de Argeș, Cristian Soare, și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău. Gazdă a fost șeful ISU Argeș, colonelul Ion Popa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90