NOR CURIER 930X122

apa canal

PORȚI DESCHISE LA UZINA DE APĂ BUDEASA

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti invită elevii să îşi testeze imaginaţia şi creativitatea, să îşi demonstreze spiritul de echipă şi grija faţă de apă şi de mediul înconjurător prin participarea la concursul de machete „Apă pentru viitor”.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Concursul este organizat în perioada 10 februarie – 20 martie 2020 pentru a marca Ziua Mondială a Apei, sărbătorită pe 22 martie și care în acest an are ca temă „Apa şi schimbările climatice”.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe site-ul societăţii, secţiunea „Media – Piky”.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Tot pentru a sărbători acest eveniment, societatea Apă Canal 2000 continuă tradiţia începută cu ani în urmă şi îşi deschide porţile pentru elevii şi profesorii interesaţi să vadă și să cunoască etapele potabilizării şi epurării apei. Astfel, în perioada 23 – 25 martie 2020 aceştia vor putea vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţiile de Epurare Piteşti/Topoloveni/Costeşti, în baza unei solicitări transmise prin e-mail la adresa contact@apa-canal2000.ro.

Cele două acţiuni sunt organizate în cadrul Programului Educaţional Piky, desfăşurat de societate încă din anul 2003.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3