930×122 CAPRA 5

apa canal

PORȚI DESCHISE ÎN PITEȘTI

Porți deschise în Pitești. Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual pe data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă, de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta, la cea de-a 25-a aniversare, tema este „Ape uzate“ şi se referă la reducerea şi reutilizarea apelor uzate, punându-se accent atât pe perceperea acestora ca o resursă valoroasă în economie, cât şi pe gestionarea lor în condiţii de siguranţă, ca o investiţie eficientă în sănătatea oamenilor şi a ecosistemelor.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă activităţile dedicate Zilei Mondiale a Apei şi în acest an, organizând două acţiuni în cadrul programului educaţional Piky:

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

– Concursul de creaţie literară „Totul pentru o apă curată”, participanţi fiind elevi din clasele I-XII de la unităţi de învăţământ din judeţul Argeş. Premierea elevilor câştigători va avea loc pe 22 martie 2017, de la ora 11, la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu“ din Pitești

– Zilele Porţilor Deschise – în perioada 22-24 martie 2017 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti, în baza programărilor făcute.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90