930×122 CAPRA 5

anunț

POZA ZILEI: ÎN EXPO PARC UN TÂNĂR CAUTĂ O…

Stâlpii din beton de susținere a rețelelor de energie electrică servesc, nu de puține ori, și ca loc vizibil pentru afișarea unor anunțuri de mică publicitate. Vânzări sau închirieri de apartamente, invitarea la cursuri în diverse domenii sau angajări, iată câteva dintre tipurile de anunțuri pe care le putem vedea scrise, de mână sau la calculator, pe hârtii lipite pe astfel de stâlpi. În cartierul piteștean Ceair, în Expo Parc, am văzut un anunț ceva mai special.

Citiți și: Anunț public – Construire spălătorie Auto self servis

Subiectul? Unul cât se poate de… sentimental. Pe o coală verde, culoare parcă menită să le atragă și mai mult atenția trecătorilor, lipită pe un stâlp din parc cineva a scris: „Tânăr, caut o iubire adevărată”. Sub mesajul scris persoana aflată în căutarea dragostei absolute și-a trecut numărul de telefon mobil.

Nu știm dacă tânărul a dat de urma „iubirii adevărate”. Cert este că la câteva zile după afișare coala a dispărut, probabil dezlipită de angajații municipalității care fac în fiecare zi curățenie în Expo Parc.

Citiți și: Pitești. Anunț important pentru toți oamenii! Se întâmplă de sărbători

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90