Donaris 930 x 122

afis

POZA ZILEI: S-A PIERDUT CÂINE RĂU, VOTAȚI FLORIN TECĂU!

Pesedimea argeșeană a pus stăpânire pe străzile Piteștiului.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Singurul candidat, dintre cei șapte, pentru președinția Consiliului Județean Argeș ale cărui materiale electorale apar în tot orașul este Florin Tecău. Panouri mari cât casa care îl înfățișează pe candidatul pesedimii străjuiesc intersecțiile. Restul candidaților sunt ca și inexistenți în publicitatea outdoor.

Afișe cu Tecău, acum președinte interimar la Consiliul Județean, sunt lipite și pe stâlpii de susținere a rețelelor electrice. În goana după publicitate pentru candidatul său, pesedimea provoacă involuntar și situații amuzante. În fotografia pe care v-o prezentăm, făcută în apropiere de intrarea dinspre Centru în cartierul Trivale, vedeți cum afișul electoral al candidatului pesedist a fost lipit exact sub o hârtie pe care se anunță pierderea unui câine lup.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3