Donaris 930 x 122

beciuri

PRECIPITAȚIILE ABUNDENTE ȘI TOPIREA ZĂPEZII INUNDĂ STRĂZI ȘI BECIURI

Precipitațiile abundente și topirea zăpezii inundă străzi și beciuri. Precipitațiile abundente și topirea zăpezii au provocat ieri probleme în județul Argeș. Oamenii au cerut ajutor pompierilor.

Citiți și: Pericol de inundații în Argeș

Prima intervenție a început în jurul orei 4 dimineața. Echipaje de pompieri cu două autospeciale și două motopompe au intervenit pe strada Livezilor din comuna Bradu. De pe stradă și din șanț “au fost evacuați aproximativ 1.300 de mc de apă, inclusiv din stația de pompare (defectă), astfel încât apa să nu inunde casele”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

O a doua intervenție a fost pe strada Valea Doamnei din municipiul Curtea de Argeș. Cu începere de la ora 8:25, cu o motopompă, un echipaj de pompieri a evacuat 5 mc de apă infiltrată în beciul unei locuințe în urma precipitațiilor și a topirii zăpezii.

Citiți și: Pompierii ISU Argeş avertizează: „De la coşul de fum, poţi rămâne iarna-n drum!”

Pompierii au avut de lucru și aseară. În jurul orei 19:20 a început acțiunea de evacuare a apei din beciul unei locuințe din comuna Recea. Au fost evacuați aproximativ 10 mc de apă, transmite ISU Argeș.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441